top of page
WIj halen uw toestel op in heel België!. PCFixers is zeer makkelijk bereikbaar, parking De Bond (station Leuven op 20 meter wandelafstand) U krijgt van ons 1 uur gratis parking aangeboden bij elke herstelling.

WiFi of netwerk- problemen?

WiFi

Onze netwerkarchitect stelt voor jou een gepersonaliseerde WiFi-installatie samen, zodat jij doorheen heel jouw woning of bedrijfsomgeving over een performante internetverbinding beschikt. Als er geen mogelijkheid is om bekabeling te plaatsen werken we met een volledig draadloos systeem (meshsysteem).

Netwerk-infrastructuur

Ben je van plan te bouwen of te renoveren? Dan is dit de perfecte gelegenheid om je pand van netwerkbekabeling en -infrastructuur te voorzien. Wij zorgen ervoor dat  jouw netwerk voorzien is van de nieuwste netwerktechnologieën.

Netwerk-opslag

Ben je een fotograaf, een content creator of heb je gewoon heel veel vakantiefoto's die je zeker niet wil verliezen? Dan is een netwerkschijf de ideale oplossing om jouw gegevens nooit kwijt te raken.

Onze Focus

AFWERKING & DESIGN

Elke installatie wordt uitgevoerd door een vakman met een oog voor detail. Elk apparaat wordt gekozen en geplaatst volgens uw interieur.

PROFESSIONEEL MATERIAAL

Wij werken uitsluitend met Ubiquity. Hierdoor werken we altijd met de snelste en laatste technologiëen. Ze staan bekend om hun uitstekende kwaliteit.

GEBRUIKS-VRIENDELIJKHEID

Ons werk eindigt pas als al jouw toestellen toegang to het netwerk hebben en we jou een rondleiding hebben gegeven in de handige app die bij elke installatie komt.

Meer controle over jouw netwerk

Elke netwerkinstallatie komt met een handige app die een reeks van features binnen handbereik legt. Je kan bijvoorbeeld het internetgebruik van je kinderen limiteren, toegang tot bepaalde sites beperken en nog veel meer.

Netwerk-beveiliging

De dag van vandaag zijn cyberaanvallen dagelijkse kost. Onze experts werken altijd met veiligheid in het achterhoofd en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden omtrent cybersecurity. Je kan er ook vanuit gaan dat je netwerk altijd beveiligd is volgens de laatste standaarden.

Beveiligingscamera's

Het ecosysteem van professionele apparatuur waarmee we werken is makkelijk uit te breiden met beveiligingscamera's. Deze beelden kan je dan bekijken in de bijhorende app. We stellen ze volledig in naar jouw noden en wensen. Ze kunnen immers ook inbrekers detecteren, waarna het slimme systeem je waarschuwt.

IP-telefonie

Heb je nood aan een telefoonsysteem in je bedrijf of op kantoor? Wij zorgen dat je een geavanceerd systeem hebt met de laatste nieuwe technologiëen binnen de IP-wereld. Samen komen we tot een excellente oplossing die past binnen jouw budget.

bottom of page